Yorum Yok
Malzemeler:
Hamuru için:
2,5 su bardağı un,
1 paket kabartma tozu,
1 paket vanilin,
1,5 çay bardağı toz şeker,
1 yumurta beyazı,
1 limonun kabuğu rendesi,
150 gr tereyağı ya da margarin
Üzeri için:
1 su bardağı pudra şekeri
2 yemek kaşığı süt
re...
Tag: kurabiye-tarifleri, kurabiyelere-sekil-vermek, renkli-kurabiyeler, yildiz-kurabiye
Yorum Yok
Malzemeler:
yarım kilo haşlanmış kuru fasulye,
1 adet kuru soğan,
250 gram kuşbaşı et,
1 yemek kaşığı domates salçası ya da 4 adet domates
3 yemek kaşığı zeytinyağı,
1 tatlı kaşığı tuz,
Sıcak su
Yapılışı:
Öncelikle kuşbaşı etlerimizi ve so...
Tag: etli-kurufasulye, kuru-fasulye-nasil-yapilir, kuru-fasulye-ne-kadar-haslanmali, kuru-fasulye-tarifi
Yorum Yok
Merhabalar, geçtiğimiz günlerde sitemizde ürün denemelerine başlayacağımızdan bahsetmiştik.Bunun üzerine ben de sizlere dün denediğim Pınar Milföy Hamuru hakkındaki görüşlerimi aktarmak istedim. Öncelikle milföy ile pufidik bir börek yapmak istedim. Oldukça basit iki köşesin...
Tag: milfoy-hamuru, milfoy-hamuru-ile-borek, pinar-milfoy-hamuru, pinar-milfoy-hamuru-lezzeti
Yorum Yok
Malzemeler:
1 kilo Pancar
3 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Yarım su bardağı sirke
Su
Yapılışı:
Öncelikle pancarlarımızı yıkayıp patates gibi haşlıyoruz. daha sonra haşlanan pancarları soyup yuvarlak ya da küp şeklinde bir kaba ya da uzun süre saklayacaksanız ağ...
Tag: kirmizi-pancar, pancar-tursusu, pancar-tursusu-nasil-yapilir, tursu-nasil-yapilir, tursu-tarifi
Yorum Yok
Malzemeler:
3 adet patlıcan (közlemelik)
1 diş sarımsak
Yoğurt
Yapılışı:
Patlıcanlarımızın üzerine bıçakla küçük delikler açıyoruz. 2-3 tane yeterli olacaktır.
Daha sonra yağlı kağıt serdiğimiz bir fırın tepsisinde fırında yaklaşık 20 dakika kad...
Tag: firinda-patlican, patlican-kozleme, yogurtlu-patlican-ezme
No comments:
Post a Comment