Tuesday, August 28, 2012

Kavunlu Muhallebi Tarifi

Etiketler: Alt,asta,barda,boy,bütün,çay,çekirdeklerini,corba,eker,ekleyin,geçirip,gelmi,getirin,Haline,ilik,iyice,kabuklar,kar,Kaselere,Kavun,Kavunlu,Kavunlu Muhallebi Tarifi,kavunu,Kavunun,kolay yemek tarifleri,Malzemeler,Malzemeleri,Muhallebi,nca,nişasta,orta,Ortalama,Otomatik,parçalay,pirinç,pirinç unu,Püre,rarak,RESIMLI YEMEK TARIFLERI,rondodan,rüya,rüya tabiri,Rüya Tabirleri,rüya yorumları,rüyatabirleri,sürekli,süt,tabir,tabiri,tarif,tarifi,taslak,tatlı,temizleyerek,Tencereye,toz,unu,uyunca,üzerine,vam,vamlan,Yap,Yar,yemek,yemek tarifi,Yemek Tarifleri,yemektarifleri




Malzemeler;
































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































  • Orta boy yarım Kavun






























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































  • 3 su bardağı Süt






























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































  • 1 çay bardağı Nişasta






























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































  • 2 çorba kaşığı Pirinç Unu















































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































No comments:

Post a Comment